Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Indici De Viteza Anvelope

Indici De Viteza Anvelope

Presiunea maximă permisă pentru anvelopă. Daca este superior nu este nicio problema.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Indicele de viteza reprezinta viteza maxima la care anvelopa poate transporta o sarcina corespunzatoare propriului indice de sarcina (cu exceptia sarcinilor la o viteza peste 210 km/h) in conditiile de exploatare specificate de producatorul anvelopei. Amestecul de cauciuc al benzii de rulare este compus dintr. Fie ca alegi anvelope de vara sau de iarna, este foarte important sa le alegi in functie de indicele de viteza.

Notatii Anvelope Motociclete Explicate Unimotors Blog
vizitati articolul complet aici : http://blog.unimotors.ro/notatii-anvelope-motociclete-explicate/
Toate anvelopele sunt evaluate cu o literă corespunzatoare vitezei maxime admise. Indicele de viteză înseamnă viteza maximă cu care poate rula un anumit set de anvelope, transportând sarcina maximă imprimată tot pe secțiunea sa laterală. Descrierea de service indicii de vitez?

Bineinteles ca aceasta valoare nu are nimic in comun cu viteza legala de deplasare pe drumurile publice.

Toate anvelopele sunt evaluate cu o literă corespunzatoare vitezei maxime admise. Indicii de sarcina si de viteza >210 km/h asa numitul indice de viteza z, este inclus in denumirea dimensiunii, de forma 225/45 zr17 si se refera la anvelope destinate turismelor. Pentru a recunoaste usor ce semnificatie are fiecare indice de viteza va rugam sa.

Indici de sarcina si viteza. Pentru a recunoaste usor ce semnificatie are fiecare indice de viteza va rugam sa. În exemplul nostru, este de 190 km/h.

Indicele De Viteza Si Sarcina Sc Gomm Srl
vizitati articolul complet aici : https://www.gomm.ro/indicele-de-viteza-si-sarcina.html
Pentru a recunoaste usor ce semnificatie are fiecare indice de viteza va rugam sa. Totusi omologarea pt acea viteza nu exclude probleme ce pot aparea. Tara de fabricatie corespunde , de asemenea.

Indicele de viteză al unui autoturism ar trebui corelat cu indicele de sarcină.

Mai jos ai o clasificare pentru indice. Fotografia produsului corespundea cu ceea ce am primit, restul parametrilor erau descrisi clar: Indicele de sarcină, cunoscut și sub denumirea de indice de încărcare, este inscripționat pe flancul unei anvelope, lângă indicele de viteză.

Iata ce trebuie sa stie orice sofer! Indicele de viteză al anvelopei nu implică faptul că vehiculele pot fi conduse în condiţii de siguranţă la viteza maximă pentru care anvelopa este evaluată. Fotografia produsului corespundea cu ceea ce am primit, restul parametrilor erau descrisi clar:

Http Eur Lex Europa Eu Lexuriserv Lexuriserv Do Uri Oj L 2010 257 0231 0279 Ro Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
T ( t 190 km/h, h 210 km/h, v 240 km/h ) indicele de incarcare este acelasi, 91. 387 x 532 jpeg 56 кб. Indice de viteza indicele de viteza este un cod alfabetic ce corespunde vitezei maxime suportata de anvelopa.

Anvelope marcate exact cu dot mentionat de operator.

Presiunea maximă permisă pentru anvelopă. Indicele de viteza h este un alt indice foarte frecvent, cel mai adesea la autoturisme de cilindree medie dar si la vehicule de teren utilizate preponderent asa numitul indice de viteza z, este inclus in denumirea dimensiunii, de forma 225/45 zr17 si se refera la anvelope destinate turismelor sportive. Totodata este un indiciu pentru comportamentul anvelopei la viteze inferioare.

Posting Komentar untuk "Indici De Viteza Anvelope"