Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Termen Transmitere Revisal 2018

Termen Transmitere Revisal 2018

Ministrul muncii a precizat că acelaşi proiect de hg mai prevede ca ulterior datei de 31 martie 2018 termenul de transmitere a modificărilor ce vizează. Transmiterea registrului în formatul prevăzut de prevederile hg nr.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 13 revisal. Savesave termene transmitere revisal for later. Termenul pana la care angajatorii au obligatia sa comunice revisal cu aceasta modificare este de 20 de zile lucratoare de la data intrarii in vigoare a bună ziua, de unde provine acest termen de 20 zile pentru transmitere în revisal?

Suspendarea Cim Se Transmite In Revisal
vizitati articolul complet aici : http://duluth.wap.avial.pw/elJseabpFPmggf2DdMJG82u/
In revisal se înregistrează persoanele angajate prin încheierea unui contract individual de muncă. Art 3 alin 2 lit a. Savesave termene transmitere revisal for later.

H) care se produce de la data intrării în vigoare a prevederilor prezentei hotărâri şi până la data de 31 martie 2018 se transmite până la 31 martie 2018.

Informații suplimentare referitoare la portalul reges sau aplicația revisal pot fi consultate în cadrul rubricii răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro. După caz, în contractul colectiv de muncă se transmite în termen de 20 de zile lucrătoare, conform prevederilor art.4, alin.(3); Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Transmiterea registrului în formatul prevăzut de prevederile hg nr. 28 noiembrie 201720 decembrie 2017. Informații suplimentare referitoare la portalul reges sau aplicația revisal pot fi consultate în cadrul rubricii răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul din cadrul portalului www.inspectiamuncii.ro.

Revisal Sfaturi Practice De Completare Si Transmitere Legistm Ro Legislatie Online Ilegis Management Dosare Instanta Juristpro Si Avocatpro Distribuitor Autorizat Software C T C E Piatra Neamt
vizitati articolul complet aici : https://legistm.ro/blog/revisal---sfaturi-practice-de-completare-si-transmitere
Mai mult decat atat, un comunicat. Modele de teste, documente si formulare editabile obligatorii in hr: 5 încheierea aa se realizează anterior producerii.

Transmiterea registrului în formatul prevăzut de prevederile hg nr.

Mai mult decat atat, un comunicat. Postat în 2 ianuarie 2018 de mircea. 28 noiembrie 201720 decembrie 2017.

In revisal se înregistrează persoanele angajate prin încheierea unui contract individual de muncă. .pana la 31 martie 2018 termenul de transmitere in revisal a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la 31 martie 2018. In revisal (registrul general de evidenta a salariilor) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018, a anuntat.

Act Aditional Marire Salariu Revisal Asdgfjf
vizitati articolul complet aici : https://asdhfb.blogspot.com/2021/03/act-aditional-marire-salariu-revisal.html
După 31 martie 2018, termenul de transmitere a modificarilor ce vizeaza salariile, indemnizatiile, sporurile sau altor adaosuri in cadrul contractelor de mună în vigoare către revisal va. Cadrul legal pentru efectuarea transmiterilor in revisal il reprezinta hotararea nr. Afla care sunt termenele de transmitere in revisal pentru modificarile salariului brut sau a timpului de munca incepand cu 1 ianuarie 2018.

Va reamintim ca metodologia de infiintare a registrului general de evidenta a salariatilor, denumit in continuare registru (revisal), si de completare si transmitere in registru a elementelor raportului de munca.

Este stabilită ca excepție, în contextul mutării cas și cass la salariat, transmiterea în revisal până la data de 31 martie după această dată modificările se transmit în termen de 20 de zile lucrătoare de la data producerii acestora. Denumire, cod unic de identificare. .pana la 31 martie 2018 termenul de transmitere in revisal a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la 31 martie 2018.

Posting Komentar untuk "Termen Transmitere Revisal 2018"