Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Ong-Urilor

Legea Ong-Urilor. Parlamentul a adoptat proiectul de lege cu privire la organizațiile neguvernamentale, un document discutat intens în ultimele săptămâni. Nu a menționat însă despre ce amendamente este. Anunțul a fost făcut de deputatul partidului acțiune și solidaritate (pas) sergiu litvinenco. Problemele erau legate de art. Rareori, atunci cand acestea sunt 2.

Lui vasile bolea din funcția de președinte al comisiei juridice pentru că ar fi încălcat legea. 26 2000 cu modificarile introduse de legea nr. Problemele erau legate de art. De asemenea, pe lângă organizațiile și fundațiile care funcționează sub og 26/2000. Deschide cineva un ong, cineva transferă pe conturile lui câteva milioane de euro, apoi acest ong.

Ce Alte Obligații Pentru Ong Uri Presupune Legea 129 2019 Pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor
Ce Alte Obligații Pentru Ong Uri Presupune Legea 129 2019 Pentru Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor Source from : https://www.stiri.ong/institutii-si-legislatie/legislatie/ce-alte-obligatii-pentru-ong-uri-presupune-legea-1292019-pentru-prevenirea-si-combaterea-spalarii-banilor-si-finantarii-terorismului
Anunțul a fost făcut de deputatul partidului acțiune și solidaritate (pas) sergiu litvinenco. Lui vasile bolea din funcția de președinte al comisiei juridice pentru că ar fi încălcat legea. Anheier estimează numărul organizațiilor neguvernamentale internaționale la peste 40.000. Parlamentul a adoptat proiectul de lege cu privire la organizațiile neguvernamentale, un document discutat intens în ultimele săptămâni. Asta după ce unele formațiuni vor să o voteze, iar altele nu.

Plângău cere demisia socialistului din funcția de președinte al comisiei juridice (video).

Problemele erau legate de art. Plângău cere demisia socialistului din funcția de președinte al comisiei juridice (video). Anheier estimează numărul organizațiilor neguvernamentale internaționale la peste 40.000. De asemenea, pe lângă organizațiile și fundațiile care funcționează sub og 26/2000. Deputații din opoziție îl acuză pe președintele comisiei juridică, numiri și imunități de falsificarea raportului pentru legea cu privire la organizațiile necomerciale.

5 aprobată de guvern diferă de același articol din versiunea proiectului de lege aprobat după a doua lectură. Asta după ce unele formațiuni vor să o voteze, iar altele nu. Rareori, atunci cand acestea sunt 2. Lui vasile bolea din funcția de președinte al comisiei juridice pentru că ar fi încălcat legea. Parlamentul a adoptat proiectul de lege cu privire la organizațiile neguvernamentale, un document discutat intens în ultimele săptămâni.

Fracțiunea Psrm Nu Va Susține Actuala Formulă A Legii Ong Urilor Today
Fracțiunea Psrm Nu Va Susține Actuala Formulă A Legii Ong Urilor Today Source from : http://today.md/2020/05/29/fractiunea-psrm-nu-va-sustine-actuala-formula-a-legii-ong-urilor/
La scurt timp, au fost făcute publice şi propunerile socialiştilor de modificare a legii, care au devenit, din nou, motiv de ceartă dintre opoziţie şi putere. Problemele erau legate de art. Opoziția de dreapta promovează un nou proiect de lege privind organizațiile neguvernamentale, printre principalele prevederi se numără anularea înregistrării acestor structuri. Ministrul consultarii publice si dialogului social, gabriel petrea, a declarat, sambata, la iasi, ca legea care reglementeaza inregistrarea si functionarea organizatiilor neguvernamentale are nevoie. Anheier estimează numărul organizațiilor neguvernamentale internaționale la peste 40.000.

Mai mult, chiar dacă va fi votată, președintele igor dodon afirmă că nu va.

Plângău cere demisia socialistului din funcția de președinte al comisiei juridice (video). De asemenea, pe lângă organizațiile și fundațiile care funcționează sub og 26/2000. Deputații din opoziție îl acuză pe președintele comisiei juridică, numiri și imunități de falsificarea raportului pentru legea cu privire la organizațiile necomerciale. 5 aprobată de guvern diferă de același articol din versiunea proiectului de lege aprobat după a doua lectură. Lui vasile bolea din funcția de președinte al comisiei juridice pentru că ar fi încălcat legea.

Legea privind activitatea organizațiilor neguvernamentale (ong) rămâne cu amendamentele vechi. Ar putea să apară organizații, care primesc bani din est sau din vest. Legea cu privire la ong: Parlamentul a adoptat proiectul de lege cu privire la organizațiile neguvernamentale, un document discutat intens în ultimele săptămâni. Lui vasile bolea din funcția de președinte al comisiei juridice pentru că ar fi încălcat legea.

Legea 2 Va Aduce Transparență Ong Urilor Cine Este De Așa Părere
Legea 2 Va Aduce Transparență Ong Urilor Cine Este De Așa Părere Source from : https://bani.md/legea-2-va-aduce-transparenta-ong-urile---39115.html
Mai mult, chiar dacă va fi votată, președintele igor dodon afirmă că nu va. După mai bine de două săptămâni de discuții fierbinți în spațiul public, deputații, totuși, au votat legea cu privire la organizațiile necomerciale. Rareori, atunci cand acestea sunt 2. 26 2000 cu modificarile introduse de legea nr. Anunțul a fost făcut de deputatul partidului acțiune și solidaritate (pas) sergiu litvinenco.

Parlamentul a adoptat proiectul de lege cu privire la organizațiile neguvernamentale, un document discutat intens în ultimele săptămâni.

26 2000 cu modificarile introduse de legea nr. Asta după ce unele formațiuni vor să o voteze, iar altele nu. Legea privind activitatea organizațiilor neguvernamentale (ong) rămâne cu amendamentele vechi. Anunțul a fost făcut de deputatul partidului acțiune și solidaritate (pas) sergiu litvinenco. Anheier estimează numărul organizațiilor neguvernamentale internaționale la peste 40.000.

Posting Komentar untuk "Legea Ong-Urilor"